Käyttöympäristö tekstin ja numeerisen tiedon luovaan käsittelyyn

SURVO MM
Etusivu  |  Keskustelu  |  Uutuudet  |  Download  |  Flash

Mitä lehdet kirjoittavat Survosta

Survo on esiintynyt verraten harvoin julkisuuden valokiilassa. IT-alan lehtien palstoja hallitsevat suuret markkinajohtajat. Lehtiä selailemalla voi saada käsityksen, että vaihtoehtoja ei olisi juuri olemassa - puhumattakaan että niitä ylipäätään tarvittaisiin. Survon suunnalta haluamme mieluummin nähdä tietojenkäsittelyn tulevaisuuden monimuotoisena: uusille ideoille on tilaa, eikä aina kannata vain seurata miten valtavirta etenee.

Toisinaan Survokin ylittää julkaisukynnyksen, ja saa lehdistössä hitusen ansaitsemaansa huomiota, kuten tälle sivulle kootut "lehtileikkeet" osoittavat.

ATK - Tietotekniikkaa yliopistolle 11.12.2001

SURVO MM - Survon Windows-versio

"SURVO-ohjelmisto on järjestelmäkokonaisuus mm. tilastolliseen analyysiin, (taulukko)laskentaan, tekstinkäsittelyyn, grafiikkaan sekä raporttien ja julkaisujen laadintaan. Survon eri toiminnot perustuvat sen omaan editoriaaliseen käyttöliittymään." (ATK - Tietotekniikkaa yliopistolle / Markku Korhonen)

Tietoviikko 23.8.2001

Survo on sitkeä tapaus

"Seppo Mustosen 'suuri unelma' on nelikymppisenä edelleen käytössä. Saman käyttöliittymän kautta käytetään muun muassa taulukkolaskentaa ja tekstinkäsittelyä sekä tilastollista analyysiä ja tilastografiikkaa." (Tietoviikko / Antti J. Lagus)

Tekniikka & Talous 5.4.2001

Survo palaa markkinoille graafisena

"Ohjelmistolla on monessa suhteessa tuhdimmat muskelit kuin ulkomaisilla kilpailijoilla. Kaiken tämän saa vain murto-osalla siitä rahasta, mitä suurten kansainvälisten kilpailijoiden tuotteisiin joutuisi uhraamaan." (Tekniikka & Talous / Raili Leino)

MikroPC 6 / 2001

Survo on hengissä ja voi hyvin

"Vasta julkistettu Survo MM -versio siirtää tilastokäsittelyn konkarin windows-aikaan. 1960-luvun vallankumouksellinen tilasto-ohjelma on laajentunut vuosien saatossa monipuoliseksi käyttöympäristöksi." (MikroPC / Mirja Paatero)

Kauppalehti 3.4.2001

Tilasto-Survo Windows-aikaan

"Survolla voi tehdä tilastolaskennan perään esimerkiksi graafiset esitykset, painettujen julkaisujen sivut ja verkkosivut." (Kauppalehti / Heikki Kyyrö)

Etusivu  |  Keskustelu  |  Uutuudet  |  Download  |  Flash
Copyright © Survo Systems 2001-2008. All rights reserved.
Updated 2008-10-20 by webmaster'at'survo.fi.
Best viewed with any browser.