SURVO MM Help System (web edition)

Tulostus Adobe Acrobat -ohjelman kautta

Tähän tarvitaan koko Adobe Acrobat -ohjelmisto, joka on erikseen hankittava.
Pelkkä Acrobat Reader ei riitä.

Aluksi tulostus tapahtuu PostScript-tiedostoon (esim. TULOS.PS) PRINT-komennolla
PRINT <ensimmäinen_rivi>,<viimeinen_rivi> TO TULOS.PS
ja sitten esikatseluun ja tulostukseen päästään suoraan komennolla
/PS-PDF TULOS.PS
Sukro PS-PDF muuntaa (Adobe Acrobat Distiller -ohjelman avulla)
PS-tiedoston TULOS.PS PDF-muotoon tiedostoksi TULOS.PDF ja kutsuu sitten
Adobe Acrobat -ohjelman näyttämään tulostusta kuvaruudulla.
Acrobatin File-valikosta viedään tulostus Windows-kirjoittimille.

Mukavinta on toimia asettamalla ko. komennot peräkkäin järjestykseen
/PS-PDF TULOS.PS
PRINT <ensimmäinen_rivi>,<viimeinen_rivi> TO TULOS.PS

P = Lisätietoja PRINT-komennosta

More information on Survo from www.survo.fi
Copyright © Survo Systems 2001-2012.
webmaster'at'survo.fi